середа, 24 лютого 2016 10:57

У бійців АТО забрали машину для евакуації поранених

Автомобіль для евакуації поранених, який депутати подарували військовим, після ремонту вирішили віддати правоохоронцям.

Про це повідомила організація "Повернись живим" у Facebook.

"Влітку минулого року гадячські депутати вирішили подарувати військовим "Таблєтку" - УАЗ-452 для вивозу поранених, про що з гордістю заявили на прес- конференції. Та коли машина була майже готова до відправки на сам передок фронту - під Горлівку - в неї заклинив мотор. Запал депутатів на добрі вчинки миттєво згас і машина стала на СТО, де про неї успішно забули на півроку", - йдеться в повідомленні.

За ремонт взявся боєць 42-го батальйону.

"За попередньою домовленістю йому дали добро забрати машину з ремонту, якщо він її полагодить. Боєць взяв відпустку та поїхав владнати всі справи відносно ремонту, тай одразу після ремонту відвезти машину у батальйон.Та коли всі необхідні деталі були придбані, виявилось, що цю машину віддають міліції. Отак автомобіль на ходу, із доповненнями - обшитий бронею, аби евакуювати 300-их з поля бою, просто під обстрілами став таким собі спільним подарунком від депутатів та військових правоохоронцям", - повідомляють у "Повернись живим".

Депутати пообіцяли подарувати військовим на заміну звичайний УАЗ.

"На усі пояснення про передову, можливих поранених, необхідність їх вивезення швидко і у лежачому стані, депутати лише знизали плечима. До того ж, УАЗ, який пропонували у замін "таблетці", виявився теж несправним - з гнилим кузовом, лисою резиною та без ходової", - зазначили волонтери організації.

Автор: facebook.com
 
Автор: facebook.com
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони провело публічні випробування бронежилетів, якими користуються бійці АТО.

Зараз ви читаєте новину «У бійців АТО забрали машину для евакуації поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути