понеділок, 28 квітня 2014 15:56

Три дні немає зв'язку із зниклим волинським журналістом

Три дні немає зв'язку із зниклим волинським журналістом

Третій день розшукують кореспондента волинського видання "ВолиньPost", Сергія Шаповала. Чоловік поїхав на Схід України висвітлювати події cепаратизму.

"Подзвонив сестрі Катерині в неділю. Сказав, що з ним все гаразд, начебто тепер його запросили висвітлювати діяльність сепаратистів. Голос був на диво веселий. Катя запропонувала його забрати з Слов'янська, а він сказав, що треба порадитися де з ким. А ще йому не так легко поїхати, треба документ якийсь від командира. Бо там де він — зона бойових дій. Сказав, як тільки зможе, повернеться. Після цього телефон було вимкнено. Не уточнив, де саме його тримають, що він там робить. Він говорив з якогось закритого приміщення. Було чути по акустиці. Сам сказав, що там де він - є різні приміщення. Коли зв'язок обірвався, сестра ще кілька разів пробувала подзвонити йому, але телефон був на автовідповідачі. Дзвонив він не з свого номеру, начебто свій телефон загубив. Я так думаю, що йому просто дали шанс зателефонувати, після того як його почали шукати через інтернет і телебачення. Певно все ж таки галасу бояться. Дзвонив на сестри телефон, так як в неї номер простий, мій напевне згадати не міг", - говорить дружина Шаповала Наталя Пахайчук.

Жінка та сестра зниклого журналіста, написали заяви в Київську та Луцьку міліцію. Наразі ніяких новин більше про зниклого нема.

Нагадаємо, Сергій Шаповал вирушив на Схід України ще 22 квітня. Спочатку був у Харкові звідки зробив один великий репортаж. Далі відправився в Донецьк. Останнього разу дружина Наталя спілкувалася з Шаповалом 26 квітня після обіду. Він не зізнавався, що в Слов'янську. Через кілька годин чоловік вже не відповідав. А близько 21 години вечора, телефон взагалі вимкнувся.

Зараз ви читаєте новину «Три дні немає зв'язку із зниклим волинським журналістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути