середа, 02 березня 2016 17:34

Топ-3 абсурдних аварій за участю патрульних поліцейських

За тиждень роботи водії екіпажів патрульної поліції вже встигли розбити три службові машини "Toyota Prius". Аварії сталися через неуважність водіїв.

1. Сьогодні, 2 березня патрульні поліцейські на "Toyota Prius" врізалися у маршрутку з пасажирами. Аварія сталася на вулиці Іванова. Маршрутне таксі стояло на зупинці, коли його протаранив патрульний автомобіль.

Автор: соцмережі
 

2. Вночі, 28 лютого по вулиці Лесі Українки вінницькі патрульні в'їхали в стовп. У машини було пошкоджено праве крило, розбилась фара. Водій не втримав керма. В аварії ніхто не постраждав.

Автор: соцмережі
 

3. На другий день патрулювання, 24 лютого біля Київського мосту патрульна поліція в'їхала у машину, яка їхала попереду. Той водій різко загальмував перед пішохідним переходом. Водій патрульної машини не зміг вчасно загальмувати через слизьку дорогу.

Водій будуть відповідати за пошкодження машини. На них склали протоколи. Як саме їх покарають, у патрульній поліції не уточнюють. Підкреслили, усі машини застраховані.

Нагадаємо, вінницька патрульна поліція їздить на вживаних машинах. Їх подарували японці. У Вінниці лише два екіпажі патрульної поліції мають нові авто "Reno".

Зараз ви читаєте новину «Топ-3 абсурдних аварій за участю патрульних поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути