четвер, 12 листопада 2015 15:21

Студентку Вінницького педуніверситету знайшли вбитою на городі

Студентку Вінницького педуніверситету  знайшли вбитою на городі

Студентка Вінницького педагогічного університету ім. М.Коцюбинського, стала жертвою маньяка. Тіло18-річної Аліни Гандзій із села Романківці Чернівецькіої області, знайшли прикопаним на городі.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів голова Романківської сільської ради Василь Цап.

"8 листопада о 16:47 год. Аліна востаннє подзвонила мамі, коли йшла від бабусі. Несла продукти, в понеділок зранку мала їхати на Вінницю, на навчання. Коли через 10 - 20 хилин мати знову передзвонила, дівчина не відповідала,"- каже Василь Цап.

Того ж вечора голова сільської ради, звернувся до правоохоронців. Увесь особовий склад Сокирянської поліції був задіяний у пошуку дівчини.

"Вже о 21:00 год. знайшли насип на городі. Тіло було прикопане землею та прикидане листям. Сліди насильницької смерті були явними. ЇЇ згвалував, а потім задушив насильник" - каже голова.

Після експертизи стало відомо, що дівчина до цього не мала стосунків з чоловіком. Виявили зламаний шийний відділ хребта .

"Аліна йшла через кладку малої річки, коли на неї напав ґвалтівник. Зовсім поряд кладки, в малині, знайшли одяг та особисті речі. Вже за 100 метрів — тіло", - каже Василь Михайлович.

Через 2 доби встановили й затримали вбивцю. Ним виявився 29-річний громадянин Придністров'я. Чоловік раніше вже судимий за зґвалтування та розбій. Відсидів 15 років,

3 місяці як на волі. Проживав разом із спів-мешканкою в селі Романківці.

"Цього тижня в селі був напад на іншу молоду жінку. Вона вирвалась і прокусила руку нападнику. Ні до кого не зверталася, заяву не писала. Але, по відбитку укусу поліція оперативно знайшла й затримала злочинця. Зараз йому світить довічне ув'язнення", - сказав голова.

11 листопада, Аліну Гандзій студентку 3-го курсу, інституту педагогіки, психології і мистецтв поховали в рідному селі. На похорон зібралося все село, приїздили однокурсники та викладачі. У Аліни залишилися молодший брат.

Зараз ви читаєте новину «Студентку Вінницького педуніверситету знайшли вбитою на городі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути