Ексклюзиви
пʼятниця, 06 березня 2015 13:15

Співачка Наталія Бучинська спростовує свою причетність до Антимайдану
7

Таку заяву поширила її прес-служба.


Співачка Наталія Бучинська стверджує, що не підтримувала антимайдан у Києві, організований Партією регіонів. При цьому вона не заперечує, що виступала на Європейській площі, але запевняє, що це не був антимайдан.


Нагадаємо, концерт виконавиці у Львові анонсували на 7 березня.

Повідомлення поширили у відповідь на вимогу Львівського осередку НРУ скасувати концерт співачки у Львові 7 березня, оскільки  вона була причетна до антимайдану.

Зараз же прес-служба Бучинської стверджує, що концерт таки відбудеться, а сама Наталія відкидає будь-які звинувачення у своїй "антимайданній" діяльності. Зазначимо, що йдеться про виступ Наталії Бучинської 29 листопада на мітингу в Києві, який був альтернативним Євромайдану, і на якому виступали лідери Партії регіонів та Компартії.

"Концерт, на якому я виступала, був за вступ України в Європу, на сцені були прапори України та Євросоюзу, є відеозапис, який засвідчує відсутність будь-яких непатріотичних гасел та закликів. Різні політичні сили та партії завжди запрошують артистів на їх заходи. Після жорстоких подій 30.11.2013 та побиття на Майдані, мене запрошували на концерти правлячої партії, але я категорично відмовлялась від всіх виступів і жодного разу не брала участі у заходах Антимайдану", – заявила Наталія Бучинська.

Більше того, як доказ своєї непричетності до антинародних мітингів та того, що вона за Україну – була, є і буде, співачка розіслала у ЗМІ фото зі своїх благодійних виступів на підтримку України та українських військових ("Акція вдячності").

Вона повідомила, що раніше ніколи не афішувала свою громадську діяльність, так як не вважала це потрібним. Тому про її негучні виступи перед дітьми, ветеранами, інвалідами чи просто старшими людьми громадськості нічого невідомо. Відтак склалася ситуація, що все, що сьогодні про неї "знає" Інтернет, – це її виступ нібито на Антимайдані.
 
Народна артистка України Наталія Бучинська завжди була і є патріотом своєї країни і ніколи не піде проти людей! І це є важлива та чітка громадянська позиція співачки! Навіть інформація розповсюджена через сайти, соціальні мережі може вести до судової справи та відповідальності за розповсюдження неправдивоії інформації.
 
На жаль, є люди та журналісти, які наклепами намагаються спотворити репутацію Наталії Бучинської та її творчих досягнень. Співачка не піарила кожен свій крок благочинності та соціальних заходів у ЗМІ, але зараз це треба довести до відома широкого загалу. Тільки за останні місяці відбулось кілька десятків концертів, і Наталія намагалась максимально відгукнутись на всі запрошення від людей з різних куточків України! Їхала до людей з концертами, працюючи безкоштовно ДЛЯ ЛЮДЕЙ на будь-яких сценах, щоб підтримати дух та дати наснаги в нелегкий для України час, відвідувала госпіталі, давала концерти для українських військових.
 
Підкреслюємо, Наталія Бучинська завжди була, є і буде українкою, людиною яка ніколи не піде проти свого народу! Тож наклепи в сторону співачки про "антиукраїнський настрій" є неприйнятними... Радимо громадським організаціям перевіряти інформацію перед офіційними заявами/поданнями, бо вони не мають права на помилки та забруднення репутації людини, і несуть відповдальність за публічні наклепи та створювання нікому непотрібної напруги, що караються Законами України. Вважаємо за потрібним активістам організації вивчити всі достовірні факти стосовно ситуації та публічно вибачитись перед співачкою!
 
Концерти "Моя Україна" складаються з багатьох улюблених народом пісень за 20річчя творчості Наталії Бучинської та композитора-співака Ніколо, а також прозвучать нові пісні. Люди мали можливість півтора місяці тому купувати квитки на анонсовані концерти і жодних нарікань від публіки не було! Запрошуємо на концерти "Моя Україна" всіх людей з добрими думками та гарним настроєм!
 
З повагою, прес-служба Народної артистки України Наталії Бучинської".

Зараз ви читаєте новину «Співачка Наталія Бучинська спростовує свою причетність до Антимайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути