Ексклюзиви
пʼятниця, 13 лютого 2015 11:47

"Слава Україні!"- "Жыве Беларусь!": концерт BRUTTO у Львові зібрав аншлаг
8

Фото: Ольга Швед

10 лютого 2015 року стартував тур групи "Brutto" по Україні. 12 лютого група вперше виступала у Львові, у клубі Event-Hall KIНО .

BRUTTO - логічне і пряме продовження легко впізнаваного стилю "Ляписа Трубецкого" останніх років. Їх стиль - маскулінний і лютий, відважний і зухвалий панк, гострий, актуальний, надихаючий і вільний від уз. Виступ гурту - це більше, ніж просто концерт. Це бій з лінню, зміцнення віри в себе і звільнення від внутрішніх кайданів.

Концертний зал ледве вмістив фанатів екс-Ляпісів. Публіка вражала різноманітністю – від підлітків до старших чоловіків та жінок, які сиділи за окремими столиками. Багато на концерті було й білорусів, які тримали червоно-білі стяги. Група заспівала новий сингл "Гаррі", кілька зовсім нових пісень та старі улюблені хіти "Ляпіса Трубецького"

"Нам би хотілося сьогодні згадати окремо про нашого з вами Героя – Михайла Жизневського, учасника українського Майдану. Цей хлопець, білорус, загинув, захищаючи українців, майданівців . Цей хлопець загинув від рук сволоти, знаючи, що допоміг Україні. Це знак для білорусів, які також хочуть аби в них відбулися зміни в країні на кращі. Ми не хочемо залежати від Росії, пентагону, Вашингтону, нам насрати на Обаму, Меркель і Совок, ми хочемо вирішувати свою долю самі, Я звичайний хлопець, але мені набридло жити, знаючи, що хтось там своїм підписом вирішує мою долю. Я співаю про те, що мені дуже дороге. Чесно працюй, люби свою країну, історію, радій життю. І хай швидше здохне той проклятий, п'яний, гопніческий бидло-савок. Зараз я крикну те, що для мене є дуже дорогим: "Живе Білорусь!Слава україні!" - каже із сцени посередині виступу співак Сергій Міхалок.

Після Львова у планах групи відвідати ще 25 міст України протягом лютого-березня.

Зараз ви читаєте новину «"Слава Україні!"- "Жыве Беларусь!": концерт BRUTTO у Львові зібрав аншлаг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути