вівторок, 05 січня 2016 16:25

Школяр з Черкас жив у землянці на березі Дніпра (фото, відео)
4

Фото: npu.gov.ua

У Черкасах 4 січня знайшли 11-річного Богдана Фурмана, якого рідні шукали майже пів року. Хлопчик втік з дому в липні 2015 року. Із 26-річним знайомим батьків жив у землянці на березі Дніпра та харчувався на смітниках.

"Хлопчик жив з мамою і вітчимом, які пиячили і ображали його. Били за те, що оцінку погану приніс, що запізнився. Родина живе бідно, на прожиття заробляли підробітками. Зокрема, батьки збирали металолом. Одного разу на березі Дніпра зустріли 25-річного чоловіка. Дізналися, що йому немає де ночувати, тому запропонували жити з ними. Чоловік пожив із сім'єю місяців зо два. Потім хлопчик пожалівся йому, що ображають, хотів піти з сім'ї. В результаті чоловік із хлопчиком зібрали речі і пішли. Вели кочовий спосіб життя. Харчувалися на смітниках. Ночували у землянці на березі Дніпра", - говорить Дмитро Грищенко, начальник сектору комунікації ГУ Національної поліції в Черкаській області.

При обстеженні Богдана лікарі не виявили ніяких хвороб чи ознак насильства на тілі. Хлопчик зараз живе у сестри. До мами і вітчима дитина повертатися не хоче.

Зараз ви читаєте новину «Школяр з Черкас жив у землянці на березі Дніпра (фото, відео)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі