пʼятниця, 17 червня 2016 01:32

Саакашвілі озвучив дедлайн для впорядкування одеських пляжів

Саакашвілі озвучив дедлайн для впорядкування одеських пляжів
www.kievpravda.com

Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі здійснив інспекцію уздовж багатьох морських пляжів і дав місцевим радам, власникам баз відпочинку та орендаторам пляжів тиждень на їх впорядкування, встановивши пости рятувальників, плавзасоби і рятувальну техніку.

Про це Саакашвілі повідомив у Facebook.

"Повертаючись до трагедії у Затоці, я вирішив сам пройти по всіх базах відпочинку біля моря і адміністративно або через суд закрити ті бази відпочинку і пляжі, на яких немає рятувальників, вишок та рятувальної техніки... Даю усім власникам баз відпочинку і пляжів, усім сільрадам уздовж берегової лінії рівно один тиждень на усунення порушень, а поки це не зроблено, купання має бути строго обмежене. Якщо ж порушення будуть виявлені після закінчення цього терміну, будемо закривати пляжі і бази відпочинку і порушувати кримінальні справи за недбалість", – зазначив Саакашвілі.

Також голова ОДА вимагає від місцевих рад та правоохоронців посилити контроль за правопорядком і гарантувати безпеку відпочивальникам на пляжах заради недопущення нещасних випадків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шторм змив у море дачу Литвина

Нагадаємо, 14 червня двоє дітей та двоє дорослих загинули під час шторму у смт. Затока Лиманського району Одеської області.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі озвучив дедлайн для впорядкування одеських пляжів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути