вівторок, 01 березня 2016 22:54

Саакашвілі ігнорує Постанову кабміну про етичну поведінку держслужбовців

Саакашвілі ігнорує Постанову кабміну про етичну поведінку держслужбовців
фото: Олександр Гандзій

Міхеіл Саакашвілі розкритикував постанову Кабміну "Про затвердження Правил етичної поведінки державних службовців" оприлюднену сьогодні. Про це стало відомо під час його візиту до Вінниці, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Сьогодні Кабінет міністрів України опублікував постанову, яка направлена тільки на одне - заборонити їздити зустрічатись з людьми. В ній йдеться про поведінку державних службовців. Постанова закликає посадових осіб державної влади утриматись від активної участі в громадському житті, від публічної критики органів державної влади і їхніх посадових осіб. Це назвали достойною поведінкою і лояльністю, політичною нейтральністю. За такі речі в Україні вже змінилась один раз влада. Це було два роки тому. Всі пам'ятають відомі закони в такому ж дусі. Я заявляю зразу, що я буду порушувати цю постанову. Вона дурна і написана не дуже розумними людьми", - сказав Саакашвілі.

Вважає, що є більш нагальніші проблеми на які слід звернути увагу.

"Краще було б прийняти постанову, яка заборонила б податківцям турбувати підприємців без причини. Полегшити реєстрацію автомобіля чи отримання паспорта – за 10 хвилин, а не за місяць", - вважає голова Одеської ОДА.

Нагадаємо, голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк допускає співпрацю з "партією" голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі ігнорує Постанову кабміну про етичну поведінку держслужбовців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути