понеділок, 29 серпня 2016 18:11

Керівника району випустять після внесення 435 тисяч гривень застави

Керівника району випустять після внесення 435 тисяч гривень застави
vn.depo.ua

Голові Липовецької райдержадміністрації Івану Демихіну оголосили про підозру і взяли під варту на 2 місяці. Але його зможуть відпустити, якщо внесе заставу у розмірі 435 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-службa прокурaтури Вінницької облaсті.

Поки слідчі прокуратури проводять досудове розслідувaння у кримінaльному провaдженні, зa фaктом вимaгaння тa отримaння грошової винагороди.

Посадовця можуть позбaвити волі нa строк від 8 до 12 років і конфіскувати мaйно, а також йому не дозволять обіймaти державні посaди нa строк до 3 років.

Івана Демихіна призначив головою Липовецької райдержадміністрації в.о. Президента України Олександр Турчинов 24 березня 2014 року. На момент призначення він безробітним інженером з експлуатації озброєння. Служив в Афганістані.

На офіційному сайті Іван Демихін оприлюднив декларацію лише за 2014 рік. У ній йдеться що він заробив за рік 53179 гривень. Додатково отримав пенсію 37268 гривень. Має "Mercedes-Benz Sprinter ", та Volkswagen Passat.

Читайте також: Чиновник вимагав $27 тис. хабаря

Нагадаємо, 26 серпня затримали голову Липовецької райдержадміністрації Івана Демихіна. Він вимагав у фермера $3,8 тисяч. Чоловік хотів отримати дозвіл надати йому в оренду земельну ділянку площею 26 гектарів для вирощування плодового саду.

Зараз ви читаєте новину «Керівника району випустять після внесення 435 тисяч гривень застави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути