Ексклюзиви
середа, 24 лютого 2016 12:07

Розтрощену трамвайну зупинку на Пирогова ремонтує водій розкішного "Мерседесу"
5

Фото: Тетяна САРАХАН

У Вінниці почали ремонтувати трамвайну зупинку біля обласної лікарні імені М. Пирогова. Її розтрощив водій позашляховика у неділю, 21 лютого. Аварія сталася вночі. Пасажирів на зупинці не було і сам водій не постраждав.

"Мерседесом" він вирвав і погнув металеву трубу, розбив лаву, дошку оголошень та в'їхав у паркан лікарні. Приміщення магазину "ОптикаОЧІ" майже не постраждало. Власник торговельної мережі не готовий називати суму збитків. Домовилися, що водій повністю відремонтує зупинку за свої гроші.

"Частину коштів вже заплатив. Збитки рахують і досі. Але точно не менше ста тисяч гривень прийдеться вкласти. Він як летів на великій швидкості, так і в'їхав у тротуарну плитку, яка була складена на купку. Вона з усієї сили розлетілася в різні боки. Стіну магазину погнули, - каже майстер. - Зараз того київського поліцейського Олійника посадять, а того наркомана випустили і буде далі їздити та гуляти. Щоб отаких веселих не було, то треба їх карати. Добре, що молоді не було на зупинці. Вони тут частенько люблять посидіти пиво попити. Так би трупи лежали. Їх би просто повбивало тими цеглинами".

Подібного наїзду на зупинку громадського транспорту у Вінниці не було.

"За кермом їхав вінничанин Едгар Нерсіпян. Він директор підприємства "Густой лес". Займаються деревиною. Він розповів, що машина його партнера. Каже, їхав 70 км на годину. На трамвайній колії його занесло. Не зміг зупинитися і заїхав на зупинку, - журналіст сайту "20 хвилин" Альона Рябоконь.

Зараз ви читаєте новину «Розтрощену трамвайну зупинку на Пирогова ремонтує водій розкішного "Мерседесу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути