понеділок, 16 травня 2016 09:36

Російські туристи відмовились відпочивати у Криму

Російські туристи відмовились відпочивати у Криму

Російські туристи відмовилися їхати в Крим цього літа. Заманити росіян не допомагає ні примус, ні суттєве зниження путівок.

"Торік ми відпочивали у Криму по державній путівці. Заплатили мало, але й сервіс жахливий. Кімнату в санаторії за три тижні прибирали двічі. Їжа була жахлива, пляжі недоглянуті, - пише в соцмережі Надія Астанова з Москви. - Ми рахували дні коли нарешті закінчиться цей жах. Навіть, якщо звільнять з роботи, то в Крим не поїду. Цього року будемо відпочивати на дачі у Підмосков'ї, такі ж бажання і в решти держслужбовців".

Нещодавно експерти зафіксували різке падіння попиту на квитки до Сімферополя – порівняно з минулим роком попит впав відразу на чверть, і це тільки на початку курортного сезону. Головною причиною відмови російських туристів від відпочинку в Криму фахівці називають жахливу інфраструктуру півострова. Росіяни ще торік нарікали й казали про те, що якість обслуговування поступається навіть курортів Анапи, Геленджика і Сочі, не кажучи вже про Єгипет або Туреччину. В цьому році росіяни віддадуть курортам Краснодарського краю.

"Незручностей в організації відпочинку в Криму дуже багато. Наприклад, бази, які знаходились у першій лінії від моря, стоять зачинені. Приватного сектору, де постійно здавали житло зі зручностями, теж немає. Путівки продаємо в державні санаторії, але там все залишилося без ремонту, без поліпшених. Умов. Торік продавали путівки в номера з покращеними зручностями, але й там постійно ламалися кондиціонери і не було води. Цього року ніхто не хоче такого сервісу", - сказали в турагенстві, яке займається продажем путівок.

Зараз ви читаєте новину «Російські туристи відмовились відпочивати у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути