середа, 22 лютого 2017 11:41

Роботи учасників конкурсу краси розпродали на аукціоні
8

Фото: myvin.com.ua

20 лютого у Вінниці відбувся благодійний аукціон фіналісток "Міс Вінниця-2017". Організаторам вдалось зібрати 41 285 гривень. Їх перерахують на потреби військових у зоні АТО. У аукціоні взяли участь депутати міської ради, бізнесмени, громадські діячі та митці.

"Я вишила картину, яка називається "Сімейство вовків". Прийшла сьогодні з мамою, яка завжди мене підримує. Хотілось би, щоб аукціон справді допоміг передати трохи тепла і добра для воїнів АТО", - цитує учасницю конкурсу Аліну Шамалюк сайт "Myvin".

Серед представлених робіт були вишиті картини, акварельні малюнки, зображення з бісеру, манекен, лялька-мотанка, прикраси для волосся. Аукціон розпочався з напруженої конкуренції. Мінімальна ставка була 200 гривень. Найдорожчий лот – квітковий годинник від Карини Гончарук, продали за 10 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обрали "Міс Всесвіт-2016"

Паралельно між учасниками аукціону проводилася лотерея. На початку заходу кожен бажаючий міг придбати квиточок з номером, який методом жеребкування оголошували протягом вечора. Таким чином можна було виграти подарунки від Сергія Моргунова, Володимира Козюка, Павла Яблонського, Віктора Бронюка, та минулорічної "Міс Вінниця" Дар'ї Поліщук.

14 січня відбулося Всеукраїнське свято сатири та гумору імені Степана Руданського. Воно щорічно проходить у місті Калинівка Вінниччини в честь співомовця. Селяни району встановлюють світлиці – імпровізовані будинки. У них пригощають гостей варениками, кутею, ковбасами, пирогами та іншими наїдками. Обов'язково наливають домашнього самогону. Жартують і придумують побрехеньки.

Зараз ви читаєте новину «Роботи учасників конкурсу краси розпродали на аукціоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути