неділя, 26 червня 2016 13:16

Пошуки комунальника на Грибовицькому сміттєзвалищі призупинили

Пошуки комунальника на Грибовицькому сміттєзвалищі призупинили

На Грибовицькому сміттєзвалищі під Львовом призупинили роботи з пошуку зниклого під час пожежі і зсуву сміття працівника комунальної служби.

Про це інформує прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 26 червня на території полігону твердих побутових відходів поблизу с. Збиранка Жовківського району доля співробітника комунального підприємства "Збиранка" залишається невідомою. Пошукові роботи призупинено", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як проходять рятувальні роботи на сміттєзвалищі в Грибовичах

Також зазначається, що на території полігону проводиться інженерно-геодезичний моніторинг за зсувом сміттєзвалища, результати якого показали постійні зміни досліджуваного зсуву.

"До завершення моніторингу рекомендовано припинити будь які роботи на зазначеній території об'єкту. Керівництвом Головного управління ДСНС у Львівській області ухвалено рішення щодо повернення пожежно-рятувальних підрозділів у постійне місце дислокації", - наголосили у відомстві.

Раніше повідомлялось, адвокат Галина Янко розповіла, хто повинен понести юридичну відповідальність за те, що трапилось на Грибовицькому сміттєзвалищі та чи не дадуть замовкнути справі на певному етапі.

Зараз ви читаєте новину «Пошуки комунальника на Грибовицькому сміттєзвалищі призупинили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути