середа, 16 березня 2016 15:10

Жінка мало не народила у машині львівських патрульних

Жінка мало не народила у машині львівських патрульних

Вчасно доправити до пологового будинку 21-річну жінку, в якої почалися перейми, допомогли патрульні поліцейські на Львівщині. Бо в авто, яким везли породіллю, дорогою закінчився бензин.

"Поліцейські, патрулюючи дорогу з Мостиськ до Городка, побачили, як за допомогою буксира один автомобіль тягне другий. Проте в машині не були увімкнені аварійні сигнали та фари. Вирішили зупинити водіїв та з'ясувати, що відбувається. Така ситуація могла спричинити аварію", - розповідає Катерина Рибій із патрульної поліції Львова.

Як виявилося, в одному із автомобілів чоловік із села Волостків, що в Мостиському районі, віз до пологового вагітну дружину. Дорогою в неї відійшли води. За 25 кілометрів до лікарні в машини закінчився бензин. Щоб не гаяти часу, чоловік зупинив другу автівку та попросив водія взяти їх на буксир і відтягти до найближчої заправки.

Читайте також: Невідомий влаштував стрілянину в пологовому будинку в Одесі

"Часу на роздуми не мали. Вагітну та її матір, яка була разом з нею в машині, пересадили в авто до патрульних і повезли в Городок до найближчого пологового. На щастя, встигли вчасно. Жінка народжувала у лікарні", - додають у поліції.

21-річна Марія Бущак народила здорового хлопчика близько третьої ночі.

Зараз ви читаєте новину «Жінка мало не народила у машині львівських патрульних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути