четвер, 25 грудня 2014 16:04

Полтавські астрологи прогнозують укріплення гривні у 2015 році

Полтавські астрологи прогнозують укріплення гривні у 2015 році
www.radiosvoboda.org

"Протягом наступного року гривня буде коливатися в межах 15 грн. за долар. Тобто, навіть здорожчає в порівнянні із сьогоднішнім курсом. Така стабілізація відбуватиметься в основному за рахунок іноземної допомоги — як кредитних подачок, так і пожертвувань. Найбільше допоможе Польща, Швеція, США", - прогнозує для Gazeta.ua астролог з Полтави 54-річна Наталія Скарлатті.

 "Взагалі наступний рік — виключно прихильний для економіки України. Це буде рік Тура, який випадає раз на 32 роки. Востаннє був у 1983-му — саме тоді почав зароджуватися розпад Радянського союзу, що для України принесло свободу. Плюс — буде рік Кози. Двоє рогатих символізують норовистість та готовність до боротьби за своє. Я називаю 2015 — роком Княжої України. А Тур — золотий телець, який прихильний до нас у фінансовому плані. Україна стане як священна корова, яку не можна ображати. Тому гривня підніметься, матиме символіку достатку та збагачення", - додала Скарлатті.

Гривня втримається на позначці 18 грн за долар, стверджує полтавський екстрасенс Ігор Швець, 60 років.

"Коли на рівні екстрасенсорики уявляю образ гривні — то вона обкутана мутно-зеленим паром. Це означає, що її доля в наступному році не така вже й погана. Мутна — бо ціна на долар все таки зросте десь на гривню-півтори. А зелена, бо це не набагато вище, ніж сьогоднішній курс. Крім іноземної допомоги, уряд сам зробить все можливе для стабілізації. Бачу, що депутати під тиском мас людей все таки напишуть закон, за яким найбагатші люди в країні платитимуть податок зі свого прибутку. Ці додаткові кошти допоможуть зменшити інфляцію", - підкреслив Швець.

Зараз ви читаєте новину «Полтавські астрологи прогнозують укріплення гривні у 2015 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути