четвер, 22 вересня 2016 17:26

Поліція боїться розслідувати напад на депутата

Депутати Вінницької обласної ради закликали керівника обласної поліції Юрія Педоса швидше знайти винуватців та замовників побиття депутата Жмеринської міськради "свободівця" Юрія Заморського.

Автор: Тетяна САРАХАН
  Валерій Скрипченко (зліва)
Валерій Скрипченко (зліва)

"З Юрієм хотіли зустрітися депутати від "БПП" і "Самопомочі". Мали обговорити питання кандидатури Юрія на посаду секретаря Жмеринської міськради. Він поїхав у кафе разом з депутатом Оксаною Березською. Тільки вийшли з машини, як Оксану штовхнули у спину, а Юрія почали лупити по голові чимось важким. Він лише помітив, що цю річ обмотали целофаном, - говорить Gazeta.ua депутат Валерій Скрипченко. - Зараз це все намагаються списати на випадковість. Ніби, йшли собі якісь хулігани і напали. Хочемо, щоб поліція оперативніше розкрила, хто замовив це побиття. Натомість поліція в районі заявляє, що вони не спроможні розслідувати таку справу і взагалі їм самим страшно ходити по вулиці. Отака реформована поліція".

Автор: Тетяна САРАХАН
 

Депутати також звернулися, щоб звільнили начальника Жмеринського райвідділу поліції Сергія Кримчука.

Юрій Педос пояснив, чому зволікає з розслідуванням.

Автор: Тетяна САРАХАН
  Юрій Педос
Юрій Педос

"Це резонансна справа, яка стосується депутата. Вони завжди розслідуються слідчим управління поліції. Оперативна група працює над розкриттям злочину. Призначені експертизи. Деталі слідства розголошу після завершення розслідування" - зазначив Юрій Педос.

Читайте також: Патрульним на велосипедах дозволили працювати лише вдень

Нагадаємо, двоє невідомих чоловіків побили депутата Жмеринської міської ради 52-річного Юрія Заморського. На нього напали у придорожньому кафе "Козацька мрія" поблизу села Рів 4 вересня. Чоловік отримав численні рвані травми обличчя,йому вибили зуби. Лікарі діагностували струс головного мозку. Від численних ударів в голову, чоловік втратив свідомість. Його у важкому стані госпіталізували до лікарні.

Юрій Заморський пов'язує свій напад із політичною діяльністю. Він стався за день до запланованої сесії Жмеринської міської ради 5 вересня, коли мали обрати нового секретаря міськради. Заморський є одним із кандидатів на цю посаду. Його конкурент - керівник Жмеринських електромереж Юрій Світлак.

Зараз ви читаєте новину «Поліція боїться розслідувати напад на депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути