понеділок, 05 вересня 2016 11:52

Депутату розірвали обличчя і вибили зуби

Депутату розірвали обличчя і вибили зуби
ok.ru

Двоє невідомих чоловіків побили депутата Жмеринської міської ради 52-річного Юрія Заморського. На нього напали у придорожньому кафе "Козацька мрія" поблизу села Рів.

Від численних ударів в голову, чоловік втратив свідомість. Його у важкому стані госпіталізували до лікарні.

"Напад пов'язую із політичною діяльністю місцевого осередку ВО "Свобода". Нещодавно у Жмеринській міській раді відправили у відставку секретаря міської ради. На 5 вересня запланували позачергову сесію міської ради, де мали обрати нового. Мою кандидатуру висунули на посаду секретаря Жмеринської міської ради. Цей напад є замовленням. Мої опоненти намагаються залякати мене. Хочуть, щоб відмовився балотуватись на цю посаду", - сказав Gazeta.ua голова Жмеринського осередоку ВО "Свобода" Юрій Заморський.

Нагадаємо, напад на Заморського стався вчора, близько 10-ї вечора. Чоловік отримав численні рвані травми обличчя. Йому вибили зуби. Лікарі діагностували струс головного мозку і наклали декілька швів на обличчя. Разом з ним була ще один депутат. Вона відмовилась від допомоги медиків.

Читайте також: Дружина мера Вінниці їздить машиною за 2 млн грн

У поліції вже відкрили кримінальне провадження за фактом нападу на депутата міської ради. Розслідування перебувaє нa контролі керівництвa Головного упрaвління Нaцполіції у Вінницькій облaсті.

Зараз ви читаєте новину «Депутату розірвали обличчя і вибили зуби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути