середа, 06 липня 2016 12:15

Поліцейський покінчив з життям з другої спроби

Поліцейський покінчив з життям з другої спроби

Цієї ночі у місті Баштанка на Миколаївщині старший сержант поліції викинувся з вікна місцевої лікарні. Від отриманих травм загинув на місці трагедії. Напередодні чоловік намагався порізати собі вени, але його врятували, повідомляє "Егаліте".

"34-річний поліцейський знаходився в лікарні після того, як намагався звести рахунки з життям. Пізно увечері 4 липня він зачинився у ванній і перерізав собі вени, шию і груди. Коли питали про причину самогубства говорив, що деякі громадяни намагаються принизити його гідність, шляхом вступу з ним у статеві стосунки. Він не збирається з цим жити і миритися", - розповіли джерела видання у поліції.

В лікарні чоловік вистрибнув з вікна 4-го поверху. Це сталося на очах медсестри, яка перебувала в палаті разом з хворим. Чоловік різко піднявся з ліжка і почав залазити на підвіконня, відкрив вікно і вистрибнув. Медсестра намагалася схопити його, проте у неї це не вийшло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий прокурор загинув за загадкових обставин

Загиблий працював в органах внутрішніх справ з 2003 року, в листопаді 2015 року успішно пройшов переатестацію і продовжив службу в новій поліції.

Слідчим відділенням Баштанської поліції відкрито кримінальне провадження за статтею "Доведення до самогубства".

Нагадаємо, 28 червня у селі Озерне в Веселівській виконавчій колонії 2 ув'язнених спробували закінчити життя самогубством.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський покінчив з життям з другої спроби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути