вівторок, 04 жовтня 2016 18:10

Поліцейські рятували дівчину від втрати свідомості після випитого енергетика

Поліцейські рятували дівчину від втрати свідомості після випитого енергетика
citykey.net

Вінницьким патрульним довелося врятувати 19-річну дівчину від втрати свідомості, яка напилася алко-енергетичного напою.

"Інспектори патрулювали Немирівське шосе. Раптом на великій швидкості BMW 318i перетнув суцільну подвійну лінію і випередив їх. Вони почали наздоганяти водія. Приблизно за кілометр він зупинився. З машини вибігли заплакані чоловік з жінкою. Поліцейські думали, що вони тікають, але ті відразу почали благати про допомогу. У їхній машині донька задихалася і втрачала свідомість, - розповіла Gazeta.ua прес-секретар патрульної поліції Тетяна Фіщук.

Водій віз доньку назустріч лікарям "швидкої допомоги". Каже, напередодні вона випила енергетик. Ймовірно, це могло спровокувати такий стан.

"Поки швидка їхала, один з наших поліцейських тримав дівчину на руках. Дуже хвилювався, щоб вижила. Йому здавалося, що у неї зникало дихання. Бо ж скаржилася на біль у серці. Говорив їй, що все буде добре. Намагався її максимально підтримувати, щоб не втрачала свідомість" - говорить Тетяна Фіщук.

Читайте також: Від алкоголю померли 40 людей

"Швидка" приїхала за 5 хвилин. Дівчину відразу забрали до лікарні.

"На батька, який порушив правила дорожнього руху, патрульні не складали протокол. Він не мав жодних ознак алкогольного сп'яніння та діяв у стані крайньої необхідності" - сказала прес-секретар.

Нагадаємо, у Дніпрі близько шостої ранку біля ресторану "Поплавок" на набережній Дніпра дівчина намагалася стрибнути з парапету. Так 21-річна вагітна дівчина намагалася покінчити життя самогубством. Після вмовлянь поліцейськими вдалося уникнути спроби суїциду. Дівчину передали лікарям психіатричної бригади.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські рятували дівчину від втрати свідомості після випитого енергетика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути