середа, 05 листопада 2014 14:18

Пісню "Donbass" фрік-кабаре "Dakh Daughters" у Львові виконали двічі
7

Фото: Ольга Швед

4 листопада у Львові на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької вдруге за півроку виступили дівчата із фрік-кабаре "Dakh Daughters".

"На виступ квитки усі були продані за тиждень до початку , тож ми плануємо організувати додатковий концерт – 17 грудня", - каже організатор гастролей Святослав Роман.

Концерт у Львові затримали на 40 хвилин. Виступ фрік-кабаре розпочало піснею "Donbass". Нею і закінчили на біс свій майже тригодинний виступ. Дівчата на сцені кілька разів перевдягалися, змінювали образи, танцювали та жестикулювали. Шоу доповнював відеоряд на великому екрані із нарізками фотографій та відео. У програму увійшли старі та нові хіти гурту:и "Візьми" на слова Сергія Жадана, "If" Редьярда Кіплінга, "Гамлет-машина" Ганса Мюллера, "Моє море", "Ганнуся". Вперше заспівали пісню про біженців із Сходу. В перерві між піснями дівчата зверталися до публіки із закликами не відвертатися від біженців із Донбасу, підтримувати їх, бо це наша земля і наші люди.

Зі Львова "Dakh Daughters" почали свій тур обласними центрами Західної України. Після міста Лева у їхньому графіку – Чернівці (6 листопада), Тернопіль (7 листопада) та Івано-Франківськ (8 листопада).

"Dakh Daughters" – це новий проект засновника театру "Дах", продюсера і режисера Влада Троїцького. Критики охрестили "Dakh Daughters" головним культурним відкриттям останніх років, феноменом української культури. Дівчата характеризують свій стиль як "фрік-кабаре".

 

Зараз ви читаєте новину «Пісню "Donbass" фрік-кабаре "Dakh Daughters" у Львові виконали двічі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути