четвер, 05 лютого 2015 13:15

Під гучні оплески львів'яни провели похоронну процесію із тілом Кузьми на кладовище
9

Фото: Ольга Швед

Цілу ніч і до 9 ранку в Львівській Преображенської церкві прощалися із фронтменом гурту "Скрябін" Кузьмою, який трагічно загинув в автокатастрофі. Кількакілометрові черги були і вночі. Водіїв просили оминати прилеглі вулиці та не паркуватися біля церкви. О 11 ранку священослужитель після заупокійної літургії дозволив виносити тіло співака із церкви.

"Цей день, здається, такий самий як і вчора і позавчора - світить сонце, йде сніг. Але з нами більше немає чоловіка, батька, сина, доброго друга Андрія. Це велика втрата для всіх нас", - каже священник.

Із церкви винесли кілька сотень вінків, букетів живих квітів від родичів, друзів, влади і шанувальників. Вони ледве вмістилися у два мікроавтобуси. Труну із тілом виносили найближчі друзі та музиканти гурту. Навколо храму зібралося декілька тисяч людей, більшість чекали моменту прощання із Кузьмою ще з самого ранку. Усі гучно аплодували та хором співали "Вічная память". Багато шанувальників приїхало із інших областей та з столиці. Руслана із чоловіком, Володимир Бебешко з дружиною, Наталія Могилевська, Василь Вірастюк також прийшли провести друга в останню путь.

Кузьму поховають у родинному склепі Кузьменків на Брюховицькому кладовищі біля Львова. На прохання родичів співака, для шанувальників та журналістів чин похорону буде закритим. На ньому будуть присутні лише найближчі до родини друзі.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Під гучні оплески львів'яни провели похоронну процесію із тілом Кузьми на кладовище». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути