пʼятниця, 04 березня 2016 13:21

Під Горлівкою помітили новітні російськи "Гради" - розвідка

Під Горлівкою помітили новітні російськи "Гради" - розвідка
Фото: www.depo.ua

Росія продовжує поставляти незаконним збройним формуванням на Донбасі сучасну зброю. Зокрема, в районі Горлівки зафіксовані реактивні системи залпового вогню "Град-К".

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Нещодавно поставлені з території Росії сучасні реактивні системи залпового вогню "Град-К" (на базі шасі автомобіля КамАЗ-5350; знаходяться лише на озброєнні ЗС РФ) відмічені у районі н.п. Горлівка", - йдеться у повідомленні.

За інформацією розвідки, продовжується перекидання з території Росії боєприпасів, паливно-мастильних матеріалів і матеріально-технічних засобів для потреб 1 та 2 АК, зокрема, зафіксовано прибуття ешелонів до наступних пунктів призначення: Дебальцеве (240 тонн дизельного палива), Іловайськ (120 тонн дизельного палива та п'ять вагонів з матеріально-технічними засобами), Ясинувата (320 тонн боєприпасів), Краснодон (120 тонн дизельного палива та 400 тонн боєприпасів).

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що вчора бойовики порушили Мінські угоди, використавши "Гради".

Зараз ви читаєте новину «Під Горлівкою помітили новітні російськи "Гради" - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути