пʼятниця, 31 жовтня 2014 11:34

Під час пожежі у Львові згоріло 40 шиншил

Під час пожежі у Львові згоріло 40 шиншил
Фото: ДСНС Львівщини

31 жовтня о 02:21 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у дерев'яній надбудові до гаражу розміром 4×3 м у Львові на вул. Озерній. Вогонь виник у надбудові, де господарі тримали у клітках та розводили хутряних гризунів - шиншил.

Надбудова згоріла разом із тваринами. Крім того, вогонь знищив господарський інвентар та 200 кг сіна. Пожежники, що прибули на місце, ліквідували займання о 02:50 і врятували від вогню ще три господарські будівлі.

"У надбудові розміром приблизно три на чотири метри окрім тварин, господарі тримали сіно, сухий корм, тирсу, тому все швидко спалахнуло. На жаль, сорок тваринок не вдалося врятувати, але вони не згоріли а просто задушилися димом. Жодна не вижила. Господарі були дуже засмучені", - каже cтарший лейтенант Курус Ігор із прес-службі ДСНС Львівщини.

У міліції призначили експертизу та встановлюють причину виникнення пожежі. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Зараз ви читаєте новину «Під час пожежі у Львові згоріло 40 шиншил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути