середа, 03 серпня 2016 14:09

Петра Гросу покусав скажений кіт

Петра Гросу покусав скажений кіт

Петра Гросу із села Ковалівка Немирівського району Вінниччини покусав скажений кіт. Перед тим тварина напала на дворового пса. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли у районній адміністрації.

"Безпритульний кіт забіг у двір по вулиці Хоменка, 6. Тварина поводилася агресивно, напала на собаку. Коли вийшов господар собаки — кіт покусав його. Обороняючись, чоловік кота забив. Того ж дня труп кота доставили до Немирівської міжрайонної лабораторії ветеринарної медицини. Фахівці підтвердили діагноз сказ", - розповіли у адміністрації.

У районі зібрали спеціальну комісію, яка контролюватиме оздоровлення території села від сказу. Потерпілому чоловікові та його собаці проведені необхідні щеплення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У гуртожитку вибухнув газ

Нагадаємо, у селі Острів Радивилівського району на Рівненщині скажений кіт покусав 6-річну Соломію Масюк. Кіт прибився у родину за рік до цього випадку. Дівчинка пройшла лікування.

Зараз ви читаєте новину «Петра Гросу покусав скажений кіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути