четвер, 01 вересня 2016 13:53

Першого вересня школярам подарували прапор з АТО
18

Фото: Оксана Прітченко

Учням Черкаської спеціалізованої школи № 17 привезли прапор України з АТО. Сьогодні його урочисто вручили на лінійці до Дня знань. Дітей привітав директор школи, мер міста та депутати.

На спортивному майданчику Черкаській спеціалізованій школі № 17 зібралися близько 500 людей. Учні одягнули вишиванки.

"Дозвольте передати прапор, який проїхав від Авдіївки до Мар'їнки. Ми дуже вдячні за ті подарунки, що передавали на схід. Вони зігрівають серця наших хлопців. Крім прапору, передаємо в бібліотеку книжку з історії України. Вчіться патріотизму", – говорить майор військової частини Михайло Шелех на лінійці. Жовто-блакитний стяг віддає дітям.

"З гордістю зустрічаємо першокласників у нашій шкільній родині. Зробимо все, щоб дорога знань була цікава та змістовна. Будьте гарними, здоровими і сильними для своїх батьків", – говорить директор Дмитро Бунякін.

Першокласники пройшли по коридору із рушників. Старшокласники їм подарували півметровий дерев'яний ключ до знань – символ того, що стали учнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загиблому в АТО генерал-майору відкрили пам'ятник

На лінійці виступали танцюристи центру "Maxdance" хореографа Максима Оробця. Люди вітали їх оплесками і радісними криками.

Нагадаємо, цьогоріч у черкаських школах навчатимуться більше 25 тис дітей. З них близько 3 тис першокласників.

Зараз ви читаєте новину «Першого вересня школярам подарували прапор з АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути