вівторок, 20 вересня 2016 14:01

Патрульним на велосипедах дозволили працювати лише вдень

Патрульним на велосипедах дозволили працювати лише вдень

Завтра у Вінниці патрульна поліція розпочне свою роботу на велосипедах. Будуть патрулювати центральну частину міста, парки і сквери. Працюватимуть на велосипедах дозволено лише вдень, повідомляє УНН.

"Вночі ми не будемо виходити на чергування на велосипедах, - каже заступник начальника патрульної поліції у Вінниці Олександр Суменок. - Патрулювати будемо спільно з представниками муніципальної поліції. Оглядатимемо в основному центральні вулиці міста, у зони відпочинку, паркові зонах. Частково двори та провулки."

Кошти на вісім велосипедів - 130 тис. грн, виділили з міського бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Разом із учасниками велопробігу у вишиванках їхали патрульні

"Велосипеди обладнані світловими маячками, звуковою сиреною. Під час патрулювання поліцейські носитимуть інші спецзасоби та необхідні речі", − зауважив Суменок.

Їздитимуть поліцейські на велосипедах до холодів у літніх одностроях, однак із теплими жилетками. Пізніше перейдуть на зимову форму.

Нагадаємо, 100 велосипедів передали столичним патрульним поліцейським для патрулювання вулиць 1 липня 2016 року. Поліції передали велосипеди Corratec BK 21099 X-Vert Halcon 650b виробництва компанії IKO Sportartikel Handels GmbH. Аналогічні марки велосипедів використовує поліція Туреччини.

Зараз ви читаєте новину «Патрульним на велосипедах дозволили працювати лише вдень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути