четвер, 14 квітня 2016 18:26

Патрульні поліцейські забрали дитину у п'яної матері

Патрульні поліцейські забрали дитину у п'яної матері

У Вінниці затримали не тверезу 43-річну жінку, яка розпивала спиртні напої в присутності 2-річної доньки. Про це кореспонденту Gazeta.uaповідомила прес-секретар Вінницької патрульної поліції Тетяна Фіщук.

"Сьогодні, близько другої години дня на пульт чергових поліції зателефонувала жінка. Вона повідомила, що її сусіди ведуть себе дуже голосно. Щось кричать, матюкаються та слухають музику. Окрім цього вона сказала, що вже годину із квартири чути плач дитини. Поліцейські відреагували й відразу виїхали на виклик" - каже Тетяна.

За останній тиждень правоохоронці до цієї квартири виїжджали тричі. Раніше жінки там не було.

"Коли поліцейські зайшли до квартири, побачили двох жінок та чоловіка. Вони розпивали спиртні напої. Поруч з ними плакала маленька дівчинка, яку ніхто і не думав заспокоювати. Як з'ясували пізніше, дитина виявилась донькою однієї із жінок. Вона пояснила правоохоронцям, що її вигнали родичі, а господарі квартири її тимчасово пустили пожити у них. Правоохоронці провели виховну роботу та передали дитину соціальній службі" - розповідає Фіщук.

Читайте також: П'ять екіпажів патрулів рятували дівчину від гвалтівника

Матір дитини ніде не працює та немає житла. Також не відомо, де знаходиться батько дитини. За скоєне жінці загрожує позбавлення материнський прав.

Нагадаємо, на Тернопільщині, п'яний водій "БМВ" покусав начальника кримінального розшуку Тернополя, Михайла Щиглика, коли той намагався його затримати.

Зараз ви читаєте новину «Патрульні поліцейські забрали дитину у п'яної матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути