понеділок, 15 серпня 2016 16:02

Пасинок проштрикнув вітчима ножем

Пасинок проштрикнув вітчима ножем

59-річного Петра Кураченка проштрикнув ножем 42-річний пасинок. Від удару Сергія Денисюка чоловік загинув на місці. Сталося вбивство у селі Мала Ростівка Оратівського району Вінниччини. Про це Gazeta.ua повідомив 55-річний голова села Дмитро Грицай.

"Петро жив із родиною Денисюків більше 25 років. Виховував Сергія як рідного. Ще є старша дочка, вона зараз у Києві. Все життя робив на господарстві. Був тихим і спокійним, ніколи не скандалив з людьми. Тільки сварився час від часу з Сірьожою. Той не міг знайти роботу, висів у батьків на шиї. Петро його настановляв, хотів як краще. А тут побилися. Взялися за ножі і підрізали один одного. Сергій вдарив Петра в пах, а той всадив лезо йому в спину", - розповідає Грицай.

Поліцейські і швидка знайшли обох на місці бійки. Петро Кураченко був уже мертвий. Смерть сталася від втрати крові. Його пасинка відвезли до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гра 7-річного хлопчика закінчилася трагедією

Зараз ви читаєте новину «Пасинок проштрикнув вітчима ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути