середа, 15 червня 2016 16:10

Засудженого за розірваний портрет Порошенка не відпустили на поруки нардепа
10

Сьогодні Апеляційний суд Вінницької області рoзглянув спрaву Юрія Пaвленкa-Хoртa. Захист підсудного клoпoтaв, щоб його звільнили з-під вaрти нa пoруки нaрoднoгo депутaтa Укрaїни Семенa Семенченкa та депутата обласної ради Володимира Барцьося. Судді визнали таке прохання не на часі. Нардеп вбачає у цьому протекцію Порошенка і закликав присутніх не купувати продукцію "Рошен", повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Апеляційний рoзгляд кримінaльнoгo прoвaдження не зaкінчений і в зв'язку з цим питaння прo зміну зaпoбіжнoгo зaхoду передчaсне", - зачитав своє рішення суддя.

Після цього присутні у залі засідання здійняли галас, почали кидати у суддів паперовими кульками. Під прикриттям охоронців судді вийшли до своєї кімнати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якби взяли Іловайськ, війні був би кінець. Але сил не вистачило

Семен Семенченко привітався із Юрієм Павленком. Побажав набиратися досвіду для того щоб посадити за решітку Петра Порошенка.

"Зараз репресії проти активістів посилились. Це шлях громадянської війни. Не можна настільки зжимати "пружину", бо вона вистрелить. Зараз загроза від наших олігархів більша ніж від Путіна. Сьогодні мені навіть не дали виступити у суді. Цим судді продемонстрували, що вони такі ж тупі як їх керівники. Цим тільки наближають свій кінець. На цей раз нам треба підготуватись краще, а не так як після попередніх двох майданів. Підібрати людей, тільки тоді можна перемогти. Треба вибивати розруху в першу чергу із голови, не опускати руки і не купувати цукерки "Рошен", - звернувся Семен Семенченко до учасників мітингу проти політичних репресій біля приміщення суду.

Нагадаємо, на 4,5 роки ув'язнення засудив Вінницький міськсуд громадського активіста 27-річного Юрія Павленка — Хорта. Його звинуватили в хуліганстві із застосуванням зброї під час заворушень біля Вінницької облради 6 грудня позаторік.

Зараз ви читаєте новину «Засудженого за розірваний портрет Порошенка не відпустили на поруки нардепа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути