понеділок, 08 серпня 2016 12:41

Онук екс-голови райради розкішною іномаркою збив 4-річну дівчинку

У селі Павлівка Калинівського району на Вінниччини 20-річний водій Mitsubishi L 200 збив на смерть 4-річну дівчинку. Аварія сталася біля магазину на виїзді з села в суботу ввечері. Дитина жила навпроти крамниці.

"Дівчинка раптово вибігла на дорогу, коли повз проїжджала машина. За словами водія, він пізно побачив її і не встиг загальмувати, - розповідає Gazeta.ua Ірина Добровольська - головний спеціаліст відділу комунікації ГУНП у Вінницькій області. - Водій одразу пройшов тест на ступінь алкогольного сп'яніння. Він їхав за кермом тверезий. Зараз слідчі призначили необхідні експертизи. Після них вирішать питання про притягнення водія до кримінальної відповідальності".

Автор: vk.com
 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Свідки аварії кажуть, водій мчав на великій швидкості. Після того, як ударив дитину, втік з місця аварії.

"Я побачив, як дитину підкинуло на асфальт. Вона відлетіла за метрів 20. Одні кинулись до дівчинки, а я з хлопцями бігом сіли в "Ладу" й догнали його за 500 метрів на повороті. Там він притормозив сам, бо попереду їхав "Мерседесом" його батько. Вони разом верталися з чийогось дня народження. Кажу Олегові: "Що ти зробив? Він: "Нічого. Не знаю хто". А в нього фара розбита. Став до нього кричати, щоб вертався, то він мені відказав, що його тоді люди заб'ють. Але таки приїхав назад", - розповідає місцевий Максим Конніков.

Від удару іномарки в дівчинки відбиті внутрішні органи, челюсть. Вона отримала численні переломи тіла, забій головного мозку. За результатами судмедекспертизи, померла миттєво.

Водієм виявився 20-річний Олег Браніцький. Він - вінницький студент. Його батько Юрій керує обласною інспекцією сільського господарства. Дід Юрій Олексійович був головою Калинівської райради. Вони вже вибачилися за сина перед рідними загиблої.

Автор: vk.com
 

"Найгірше те, що йому все може зійти з рук, бо в них усюди є зв'язки. Міліція їхала чогось майже годину. Родичі все робитимуть, щоб його витягнути. Кажуть, він не тікав. Та на дорозі навіть тормозного шляху нема", - говорить дядько загиблої дівчинки Віктор Коваль.

Читайте також: Водій в'їхав у бетонну огорожу, аби не розчавити людей

4-річну Тетяну Коваль ховають сьогодні, 8 серпня, на місцевому кладовищі в селі Павлівка. У батьків Сергія та Світлани залишилася старша донька 7-річна Дарина.

Зараз ви читаєте новину «Онук екс-голови райради розкішною іномаркою збив 4-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути