четвер, 28 квітня 2016 12:57

ОБСЄ знову без конкретики: звіт про обстріл Оленівки

ОБСЄ знову без конкретики: звіт про обстріл Оленівки
Фото з відкритих джерел

Спостережна місія ОБСЄ встановила, що обстріл блокпосту поблизу селища Оленівка скоріш за все здійснювався в напрямку "захід-південь-захід".

Про це йдеться у звіті.

У звіті вказують, що спостерігачі прибули на вул. Леніна південного кордону на контрольованій ДНР Оленівки (23км на північний захід від Донецька), 650 м на північ від блокпоста ДНР, і приблизно в 4 км на схід від лінії зіткнення о 10:01, 27 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США зробили заяву щодо поліцейської місії ОБСЄ.

"Був проведений аналіз двох воронок. Виходячи з цього, СMM вважає, що напрямок обстрілу був на захід-південь-захід і що використовувався тип зброї, швидше за все - 122мм артилерія", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялось. що бойовики ДНР розповсюджують неправдиві дані про обстріл Збройними силами України блокпосту поблизу селища Оленівка на Донеччині.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ знову без конкретики: звіт про обстріл Оленівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути