середа, 04 травня 2016 12:36

Обід у Криму обійдеться у 1056 гривень

Обід у Криму обійдеться у 1056 гривень

Кримстат оприлюднив скільки коштує обід в кримських закладах харчування. Найдорожче пообідати в Ялті. Обід з 3 страв: гарячого, салату, другої страви та бокалу вина в ресторані обійдеться у 2,8 тисяч російських рублів або 1056 гривень на одну людину. У Сімферополі - 1,9 тис рублів або 717 грн, у Євпаторії - 2 тис або754 грн, в Керчі - 1,8 тис або 679 грн. В середньому по Криму - 2 тис або 754 грн. Обід у кафе в середньому по Криму - 487 руб, найдорожчий в Сімферополі - 540, найдешевший в Ялті - 312. Найдорожче м'ясо у Криму - в Керчі: яловичина по 443 руб/кг або 167 грн, свинина -- по 286 руб/кг або 107 грн.

Жителі півострова кажуть обіди так дорого обходяться через відсутність конкуренції.

"Раніше в нас на побережжі було близько сотні кафе, - каже жителька Феодосії Лариса. - Зараз залишилось лише три. Власники платять хабарі за те, щоб торгувати. Кафе дуже страшні, схожі на гадюшники. Та ще й зауваження власникам не зробиш. Можуть виставити погано помитий посуд, у стравах потрапляє волосся. Коли кажемо, що так не можна, радить пообідати в іншому місці, але ж більше ніде"

Хот - доги, самоси, біляші теж зросли в ціні. Жінок, які носять цю їжу стало менше.

"Хот- дог у Феодосії коштує 40 гривень, із двома сосисками 60. Самоси обійдуться у 20-25 гривень. Навіть солодкі цукерки на паличках подорожчали. Крим повністю готовий до туристичного сезону, лише невідомо чи такі гроші зможе хтось платити"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія побудує ракетний корабель в окупованому Криму

Зараз ви читаєте новину «Обід у Криму обійдеться у 1056 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути