пʼятниця, 04 грудня 2015 14:20

Найдешевший обід у Вінниці коштує 20 гривень
5

В час коли ціни постійно зростають, кожен шукає на чому можна було б заощадити. Кореспондент Gazeta.ua зробив підбірку ТОП 5 де можна смачно й дешево пообідати у Вінниці.

Їдальня Політехнічного університету
За 20 гривень можна придбати борщ - 5 грн, картоплю - 4 грн , салат з моркви та капусти - 3 грн , пиріжок з варенням 3 грн, йогурт 5 грн. За серветки також доведеться заплатити 20 копійок за штуку.

 

Кафе "Печена картопля"
В центрі Вінниці на Соборні 53а, кафе "Печена картопля". В меню є комплексні обіди за 27 гривень. Можна покуштувати на вибір гороховий суп або борщ, плов чи картоплю, салат та чай.

 

Столовий комплекс "Плюшкіно"
Знаходиться по вулиці 40-річчя Перемоги, біля 5 гуртожитку медичного університету.
На 27 гривень кореспондент замовив борщ - 10 грн, пів порції смаженої картоплі - 5 грн, котлету з індички - 7 грн та чай - 5 грн.
Окрім того, що страви ситні, в залі є телевізор й безкоштовний Wi-Fi.

 

"Fashion їдальня"
Їдальня досить відкрилась кілька тижнів тому. Знаходиться на території медичного університету, відразу за головним корпусом. В меню є обіди від 25 гривень.
Ми замовилши плов з підливою - 7.50, юшку з риби - 8 грн, салат - 10 грн, та чай - 5 грн, загальна сума обіду становила 30гривень 50 копійок.

 

Фаст-фуд "Форнеті"
Для тих хто надає перевагу фаст-фуду можна відвідати кіоск Форнеті. Він знаходиться біля центрального входу на ринок "Урожай". На 27 гривень там можна з'їсти чізбургер за 17 гривень, маленький чай - 4 гривні та на вибір 3 солодких міні-форнеті - 6 гривень.

 
Зараз ви читаєте новину «Найдешевший обід у Вінниці коштує 20 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути