середа, 26 листопада 2014 18:36

На Вінниччині за 750 гривень задушили дівчину

23-річна Ольга Іванова, мешканка селища Чечельник на Вінниччині, поверталася 24 листопада додому з роботи. Не дійшовши 50 метрів до будинку - на неї напав 31-річний чоловік. Намагався вихопити сумочку. Вона не віддавала. Тоді він її задушив та забрав усі цінності.

"То був ангел, а не дитина. Чемна, привітна, спокійна. Батькам допомала - працювала в центрі у кафе"Теремок". В той вечір зарплатню отримала - 750 гривень. Ще в сумці була буханка хліба. Із цінностей на ній були золоті сережки", - розповіли місцеві.

Трагедія трапилася після сьомої вечора. Дівчина подзвонила до мами і сказала, що буде через 5-10 хвилин. Мешкала на узбіччі селища. Коли матір до неї не додзвонилася - пішла шукати. Потім подзвонила у міліцію. Доньку сама знайшла мертвою.

"Під ранок зловмисника затримали. Він 31-річний рецидивіст, щойно вийшов із в'язниці за крадіжку. Дівчинку задушив голими руками, вона важила кілограмів 45. Забрав сумку та мобільний. Задушив, бо сумку не хотіла віддавати, золота не взяв. Сережку золоту ми знайшли за кілька метрів від місця злочину, інша була на дівчині. Телефон і сумку жертви він закопав неподалік будинку. Після допиту розказав де і показав місце", - розповіли у міліції.

Проти зловмисника відкрите кримінальне провадження. За скоєний злочин йому загрожує від 5 до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині за 750 гривень задушили дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути