понеділок, 08 лютого 2016 18:11

На Вінниччині втікача смертельної аварії знайшли за дві години

На Вінниччині втікача смертельної аварії знайшли за дві години
фото: firtka.if.ua

Сьогодні поблизу села Людавка Жмеринського району водій "БМВ" виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся зі "Славутою". Жахлива аварія сталася близько 11-ї ранку. В результаті ДТП пасажир "Славути" загинув, а водій отримав тяжкі травми.

Поліця відразу оголосила план "Перехоплення". По тривозі підняли усі патрульно-постові служби, розповіли Gazeta.ua у прес-службі НП у Вінницькій області.

"Свідки аварії розповіли, що водій відразу втік з місця аварії. При цьому встиг зняти задні номера своєї машини. Позаду нього їхав товариш на "Фольсфагені Жук". Він його і підібрав" - розповідає інспектор Ольга Єфремова з прес-служби Нацполіції у Вінницькій області

Чоловіка затримали за 100 км від місця аварії у Томашпільському районі. Винуватцем ДТП виявився 22-річний румин.

"Троє наших патрульних стояли на посту, коли цей Фольксфаген проїжджав повз них мимо. Водій ніби як не звернув уваги, що поліцейські їх зупинили і поїхали собі далі. Тоді поліція їх наздогнала за 700 метрів, але вони не тікали. Громадянин Румунії вів себе адекватно, - додає Ольга Єфремова. - Водій пояснив, що боявся відповідальності за скоєне. Зараз його допитують, щоб встановити усі обставини аварії".

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині втікача смертельної аварії знайшли за дві години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути