Ексклюзиви
понеділок, 23 листопада 2015 13:29

На Вінниччині під час пожежі врятувались три сім'ї

На Вінниччині під час пожежі врятувались три сім'ї
фото: "myvin.ua"

55-річний Віктор Ольшевський з села Джулинка Бершадського району задихнувся у власній квартирі вночі, 21 листопада. У його квартирі сталася пожежа через коротке замкнення електропроводки. Сусіди викликали рятувальників, коли дим розповсюдився на їхні квартири, повідомив Gazeta.ua керівник пожежної частини №16 Бершаді Олександр Козир.

"Дзвінок поступив близько першої години ночі. Виїхали туди миттєво. Пожежа сталася у котеджному будинку на чотири квартири. Усі вже були задимлені. Як ми прибули, люди всі повибігали із своїх квартир. Добре, що вчасно відчули дим і тому врятувались. Бігали з відрами і гасили пожежу у квартирі свого сусіда на першому поверсі" - розповідає Олександр Козир.

Пожежу ліквідували за десять хвилин. Рятувальники побачили власника оселі на ліжку. Лежав з піною у роті. Тіло не встигло обгоріти. Від високої температури лише трохи обвуглились пальці.

"Чоловік жив самотньо. Його брат із сестрою мешкають у Житомирі. Сьогодні його ховають. Ймовірна причина пожежі - це все ж замкнення електропроводки. Експерти мають з'ясувати від чого пішло плавлення проводки. Треба розібратися чи то від телевізора чи саморобної електроплитки" - додає Козир.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині під час пожежі врятувались три сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути