Ексклюзиви
пʼятниця, 26 лютого 2016 16:41

На Вінниччині люди не пропускають молоковози

На Вінниччині люди не пропускають молоковози

У селах Берізки Бершадські та Джулинка Бершадського району на Вінниччині селяни протестують проти низьких закупівельних цін на молоко. Не дають проїхати молоковозам. Погрожують перекрити дороги для всіх видів транспорту. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів голова Джулинки Петро Швець.

"Почалося все з того, що у сусідньому Гайворонському районі Кіровоградської області ті ж самі заготовщики платять 4,3 гривні за літр молока. У нас вони дають за літр 3,2 гривні. Людям це не подобається. У нас 236 корів по Джулинці і 154 по Берізках Бершадських. Разом дають за день 5 тон молока", - пояснює Швець.

Люди протестують і перекрили кілька автомобільних доріг та в'їзди до населених пунктів на території Джулинської територіальної громади.

"Заготівельникам молока я телефонував і запрошував на зібрання селян. Вони сказали, що ціну не складають, а їм закладають її із заводу. Але ж такого не може бути, що там одна ціна, а тут інша", - додає голова.

Нагадаємо, що 21 лютого у селі Тирлівка Бершадського району Вінниччини провели віче на підтримку арештованого у Києві поліцейського Сергія Олійника, який застрелив підлітка під час погоні за БМВ.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині люди не пропускають молоковози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути