вівторок, 23 грудня 2014 12:18

На Вінниччині із табельної зброї застрелився майор міліції


Співробітник Калинівського райвідділку міліції 34-річний Михайло Присяжнюк покінчив життя самогубством. Трагедія сталася близько дев'ятої вечора 21 грудня. На місце події одразу викликали медиків та правоохоронців, приїхала слідчо-експертна група із області.

"Михайло Васильович був спокійним та врівноваженим, на роботі ніяких конфліктів не мав. Раніше працював дільничним, потім начальником сектору кримінальної міліції у справах дітей. В серпні був призначений на посаду начальника сектору з кадрового забезпечення. В той вечір він був відповідальний по райвідділку. Поїхав додому повечеряти, тому був у формі та із табельною зброєю. Думаємо, що самогубство вчинив на побутовому ґрунті через суперечки із дружиною", - розповіли колеги.

Односельці розповідають, що у Михайла це другий шлюб. Перший не склався, тому з дружиною розлучився, залишилася дитина. У другому шлюбі із жінкою виховували двох дітей, дружина займається бізнесом, має кілька яток на базарі, але теж не все було гаразд. Подружжя часто сварилося.

"Присяжнюк виходив з будинку разом із дружиною. І на виході з хати в дверях дістав зброю та вистрелив собі у скроню Куля пройшла на виліт, тому він ще деякий час залишався живим. Дружина викликала швидку, а тесть забрав та заховав зброю. Врятувати Михайла лікарі не змогли. Півтори години вони боролися за його життя у реанімаційному відділенні Калинівської районної лікарні, але він помер, так і не прийшовши до тями", - додали правоохоронці.

За фактом смерті офіцера відкрили кримінальне провадження за статтею навмисне вбивство. В рамках розслідування з'ясують причину самогубства правоохоронця.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині із табельної зброї застрелився майор міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути