четвер, 28 квітня 2016 20:00

На Вінниччині двоє студентів заради розваги підпалили скирту сіна

На Вінниччині двоє студентів заради розваги підпалили скирту сіна

27 квітня працівники калинівської поліції затримали двох студентів ПТУ, які у селі Черепашинці Калинівського району на полі підпалили скирту твердих кормів для великої рогатої худоби. На слід паліїв правоохоронців вивів службовий пес, повідомляє відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області.

"Близько другої години дня до поліції надійшло повідомлення про те, що на полі у селі Черепашинці горить скирта. Слідчі встановили, що причиною загорання є підпал. На слід правопорушників правоохоронців вивів службовий пес. Він привів оперативників на місцеве озеро, де на березі відпочивали двоє студентів калинівського ПТУ віком 17 та 18 років. Вони зізналися, що підпалили скирту задля розваги", - розповів керівник калинівської поліції Петро Скічко.

Як з'ясувалося, у Черепашинці хлопці приїхали з Калинівки електричкою, щоб відпочити на озері. Дорогою до водойми сіли під скиртою покурити та задля розваги підпалили її. Внаслідок пожежі згоріло 90 тонн грубих кормів для худоби на суму 181 000 гривень.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження. За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі.

Читайте також: У Вінниці 17 казино прикривались державними лотереями

Раніше Gazeta.ua повідомляв, що у селі Русава Ямпільського району Вінниччини двоє односельців посварилися через корову. В результаті один отримав удар сапою в живіт, інший — проникаюче поранення шиї.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині двоє студентів заради розваги підпалили скирту сіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути