понеділок, 02 березня 2015 16:00

На Святі Шоколаду збиратимуть кошти для сімей військовослужбовців АТО

На Святі Шоколаду збиратимуть кошти для сімей військовослужбовців АТО

6-8 березня, у Львівському палаці мистецтв вдруге створять величезний 5-метровий шоколадний стіл. Свічник, посуд, інше столове приладдя, десерти — усе виключно із шоколаду —представить відомий шоколатьє Валентин Штефаньо. Кожен охочий зможе поласувати унікальними десертами, здійснивши благодійний внесок для надання допомоги сім'ям військовослужбовцям у зоні АТО.

"Запрошуємо львів'ян та гостей міста 6-8 березня долучитись до благочинної акції частування за шоколадним столом. Усі кошти буде передано у Фонд Гарнізонного храму Св. Петра і Павла у Львові. Минулого року нам вдалось зібрати 15884 грн. для сімей Героїв", - зазначив Андрій Сидор, директор Національного Свята Шоколаду.

Окрім величезного шоколадного столу, на Святі представлять 5-метровий шоколадний млин та гігантську 9-метрову шоколадну коробку цукерок.
Нагадаємо, у Львові в рамках Національного Свята Шоколаду стартувала реєстрація учасників Чемпіонату кондитерів-аматорів "Домашній кондитер". До участі запрошуються активні, креативні люди, які володіють оригінальними рецептами приготування шоколадних виробів. Усім охочим взяти участь у Чемпіонаті потрібно заповнити реєстраційну форму до 4 березня.

ПРОГРАМА СВЯТА
Львівський Палац Мистецтв (вул. Коперника, 17)

6 березня – 8 березня, ЩОДНЯ
14:00-21:00

I поверх

Завітайте на ярмарок шоколадних виробів, де найкращі виробники та представники шоколадної індустрії, кондитерські та майстерні шоколаду ручної роботи презентують свої  вироби, зроблені спеціально до Свята.

Цьогоріч спеціально до Свята створено нові інсталяції – гігантська коробка цукерок, а також великий шоколадний млин! Зробіть солодке фото на згадку!!!!

Спеціально до Свята "Львівська свічкова мануфактура" виготовить свічки, які за формою, кольором та ароматом нагадуватимуть справжній чорний шоколад. А для найбільш допитливих ще й проводитимуть майстер-класи, на яких покажуть і розкажуть як робити свічки. Свічка – більше, ніж світло!

Відомий шоколатьє Валентин Штефаньо спеціально до Свята створить Святковий стіл з неймовірними шоколадними виробами. Також шоколатьє презентує столик для двох, весь із справжнього шоколаду! Кожен охочий зможе поласувати унікальними десертами, здійснивши благодійний внесок. Усі кошти буле передано у "Фонд Гарнізонного храму Св. Петра і Павла у Львові" для надання допомоги сім'ям військовослужбовцям у зоні АТО.

Не пропустіть щоденні конкурси та подарунки на головній сцені Свята!:-)


II поверх

"Майстерня шоколатьє" разом з Західною шеф-групою - майстер-класи професійних кондитерів.

Галерея скульпторів, де створюватимуть неймовірні скульптури з шоколадних брил, частина експонатів вже традиційно доповнить шоколадне місто Львів! 

У Дитячій шоколадній країні працюватиме казкова кондитерська, де маленькі шоколатьє  готуватимуть  солодощі разом з майстрами центру "Веселий Вулик", створюватимуть фігурки з марципану з кондитерами шоколадної майстерні "Леополіс", працюватиме майдачник NRAVO Kids з майстер-класами від компанії-розробника розвиваючих мобільних ігор для дітей. Дитяча велокнигарня "Чаргород" запропонує маленьким відвідувачам міні-театр та аквагрим, а у Творчій Майстерні Лиса Микити навчать робити багато цікавих речей.
Разом із студією "Винахідник" конструюватимемо "шоколадні" солодощі. Кожен учасник стане LEGO шоколатьє та отримає сертифікат "Юного винахідника Шоколадної Країни". 
Також для маленьких непосидючих відвідувачів влаштують міні-диско

 Особливі заходи Національного Свята Шоколаду:

7 березня
12:00-21:00

I поверх

На головній сцені Свята:

14:00 - 17:00 - IV Чемпіонат кондитерів-аматорів "Домашній кондитер", де креативні кондитери, які володіють особливими рецептами приготування шоколадних виробів, презентуватимуть свої творіння, історії та змагатимуться за звання найкращого кондитера-аматора!

Майстер-клас за участю професійного кондитера та учасників конкурсу кондитерів-аматорів!

 

8 березня
12:00-21:00

I поверх

На головній сцені Свята:

15:00 – 16:00 – Створення величезного шоколадного трюфеля та пригощання гостей Свята разом з шоколадною майстернею "Леополіс"

Зараз ви читаєте новину «На Святі Шоколаду збиратимуть кошти для сімей військовослужбовців АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути