вівторок, 10 листопада 2015 09:39

На розпалюванні котлів заробляють 5 тисяч гривень

На розпалюванні котлів заробляють 5 тисяч гривень

Цього року люди масово поставили твердопаливні котли, а палити їх не вміють. Налаштуванням котлів можна заробити до 5 тисяч гривень у місяць. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів вінничанин Олег.

"Налаштуванням котлів займаюся з середини жовтня. Клієнти , які встановили твердопаливні котли не вміють їх розпалювати, перевірити заслонки, тягу. Особливо в дешевих конструкціях. Першою звернулася сусідка. Тиждень палили котла, а виявилось гріє лише біля самого котла - решта хати холодна. В них мала дитина, то біля котла ліжко поставили. Виявилось, не була відкрити заслонка, щоб поступало тепло по трубах. - каже Олег"

За обслуговування котла бере від 300 до 500 гривень. Робота займає від години до кількох годин.

" Виставив лиш оголошення на сайті роботи. Решту реклами роблять люди. Коли дзвонять випитую, що сталося. Як кажуть гуде, пихкає, їду бігом, бо може рванути. Від одної жінки подзвонили сусіди. Кажуть лишила дітей і пішла на ринок, а котел другу годину пихтить. Прийшлось вибити вікно, аби залізти в хату. Спрацювала аварійна система і вода вже закипала. За виклик заплатили сусіди."

Додатково чоловік рубає дрова для котлів. За рубання машини разом з напарником беруть 500-600 гривень. За день обслуговує до 12 клієнтів.

Зараз ви читаєте новину «На розпалюванні котлів заробляють 5 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути