четвер, 21 квітня 2016 11:51

На львівському стадіоні виявили заховану зброю
2

В одному із закинутих приміщень стадіону СКА у Львові, в центрі міста, оперативники виявили цілий арсенал сучасної зброї та вибухівку. Знахідку перевіряють чи не привезена вона із зони АТО.

"Нам поступило оперативне повідомлення, про те, що на території стадіону виявлено схованку зброї. Туди були направленні спеціалісти. Місце оглянули там й справді виявили зброю. Зокрема автомат АКСУ-74 та боєприпаси до нього, магазини. Снайперську гвинтівку СВД "Драгунова" з боєприпасами. Два пістолети Макарова і припаси, 14мм патрони", - розповідає Юлія Галущак із військової прокуратури Львова.

Уся знайдена зброя була акуратно завернута в пакунки та обгорнута в старі простирадла. Наразі слідчі прокуратури проводять експертизу, з'ясовують, звідки саме вона взялася, та хто придумав для цього арсеналу схованку на стадіоні.

"Перевіряємо чи ця зброя не була залучена в якомусь вбивстві чи грабежі. А також чи не викрадена вона із військових частин, які розташовані в зоні АТО та яким чином опинилася вона у Львові", - додає Галущак.

Зараз ви читаєте новину «На львівському стадіоні виявили заховану зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути