пʼятниця, 26 серпня 2016 11:37

На фольклорному фестивалі виступають колективи з п'яти країн
22

Фото: Ольга Васьків

У Львові із 24 серпня триває міжнародний фестиваль "Етновир". До 28 серпня у Львові виступатимуть фольклорні колективи з різних країн світу. Цього року участь у фестивалі беруть фольклорні колективи із Сербії, Польщі, Чехії, Індії та України. На площі Ринок та площі Музейній на сценах відбуваються виступи.

25 серпня на головній сцені на площі Ринок виступали дитячі львівські колективи із танцювальним номером, колективи із Сербії, Індії, Чехії та українські танцюристи. Дійство зібрало тисячі глядачів.

"Я не пропускаю жодного виступу. Де ще буде нагода побачити, як танцюють чехи, індійці чи як співають свої національні пісні серби. Іноземці в національному вбранні гуляють містом і радо фотографуються з усіма охочими. Індійці ще й продають різнокольорові буси, іграшки та одяг", - каже відвідувачка фестивалю львів'янка Оксана Павлик.

26 серпня відбудеться "Етнофешн" - показ мод у етностилі від учасників фестивалю та відомих дизайнерів. В усі дні працює ярмарок "Кухні народів світу".

"Кожного року ми обираємо нові колективи, які виділяються харизмою та сильною хореографією", – каже директор фестивалю "Етновир" Андрій Сидор.

Закінчиться фестиваль 28 серпня традиційним вечором дружби та розуміння серед усіх учасників.

Зараз ви читаєте новину «На фольклорному фестивалі виступають колективи з п'яти країн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути