вівторок, 02 червня 2015 04:03

На Донеччині суд поновив 29 міліціонерів-зрадників - Аброськін

На Донеччині суд поновив 29 міліціонерів-зрадників - Аброськін
Фото: REUTERS

Багато хто з екс-міліціонерів, які порушили присягу та були виключені з лав міліції, оскаржили своє звільнення в суді. На сьогоднішній день винесені рішення про поновлення 29 осіб, які своїми діями або бездіяльністю сприяли захопленню органів внутрішніх справ в Донецьку та інших населених пунктах.

Про це заявив начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"Але, як показало життя, не всі у міліції Донеччини – зрадники. Є і герої, які віддали власне життя, захищаючи мирних мешканців Донеччини", - зауважив Аброськін.

За його словами, штат міліції Донеччини значно скоротився. Якщо на квітень минулого року атестованих співробітників було 15 тисяч, то станом на сьогодні кількість атестованих працівників становить 6 тисяч.

Всього з ОВС області звільнено 7819 співробітників, із них з негативних мотивів 4506, зокрема, за дискредитацію - 549 осіб.

Вже в 2015 році звільнений 851 співробітник: із негативних мотивів – 610, за дискредитацію - 55 осіб.

"Міліція Донеччини відновлена практично з нуля, зараз вона вже має змогу надати гідну відсіч злочинності та виконувати всі завдання, які ставлять президент України та Уряд", - наголосив Аброськін.

 

 

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині суд поновив 29 міліціонерів-зрадників - Аброськін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути