субота, 21 лютого 2015 17:53

На Черкащині відмовилися перейменувати вулицю Леніна на ім'я героя Небесної сотні

На Черкащині відмовилися перейменувати вулицю Леніна на ім'я героя Небесної сотні
Тетяна ПАСХАЛІНА

У селі Носачів Смілянської району на Черкащині відмовилися перейменувати вулицю Леніна на ім'я героя Небесної сотні Юрія Пасхаліна. Про це на вшануванні пам'яті полеглих майданівців у Черкасах розповіла матір Юрія Тетяна Григорівна.

"Я у своєму рідному селі із своєю загиблою дитиною виявилася чужа. Голова районної державної адміністрації запропонував перейменувати вулицю Леніна на вулицю Юри Пасхаліна. А сільський голова сказав, що йому у селі не треба другого Майдану. Люди його підтримали. Це мені болить. Треба міняти посадовців. Поки такі будуть сидіти у кріслах і керувати нічого доброго не буде. Голова не приїхав до моєї сім'ї, не підійшов до моєї хати, не спитав як живу. А людей підбурив", - розповідає Тетяна Пасхаліна.

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко запевнив, що розбереться у ситуації.

Нагадаємо, Юрій Пасхалін загинув 19 лютого торік. У чоловіка залишилася дружина та 8-річний син. Похований Юрій у рідному селі Носачів.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині відмовилися перейменувати вулицю Леніна на ім'я героя Небесної сотні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі