вівторок, 29 вересня 2015 13:24

На Черкащині даівці застрелили автовикрадача

На Черкащині даівці застрелили автовикрадача

У Тальному на Черкащині один з працівників ДАІ 27 вересня застрелив автовикрадача. Зловмисник тікав від правоохоронців. Одним з пострілів даівець поцілив у крадія.

Напередодні місцевий житель дав оголошення в інтернеті про продаж свого "опель-вектра". Потенційні покупці, викликавши власника автомобіля з дому, попросили прокататися. Як тільки виїхали за місто – викинули господаря з машини й помчали в напрямку сусіднього райцентру Маньківка.

"Опівночі міліція отримала повідомлення про скоєне. Оскільки нападники погрожували власнику авто зброєю, справу було кваліфіковано як розбій. Оперативно була організована погоня, – розповідає Дмитро Грищенко із прес-служби обласної міліції. - Правоохоронці рухалися на "жигулях-сімці", а втікачі – на краденому "опелі". До місцевих правоохоронців приєдналися їхні колеги із Уманського та Маньківського районів. Біля села Подібна нападники кинули автомобіль на узбіччі й почали тікати. Міліціонери зробили три попереджувальні постріли в повітря. Згодом почали стріляти по ногах. Саме від ноги куля зрикошетила й влучила в життєво важливий орган одного із нападників. Від отриманої рани він помер. Особу грабіжника вже встановлено. Ним виявився 25-річний житель Кривого Рогу".

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині даівці застрелили автовикрадача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі