середа, 26 березня 2014 15:04

На Черкащині члени Народної ради тягали чиновника за краватку

На Черкащині члени Народної ради тягали чиновника за краватку

У місті Шпола на Черкащині проти представників Народної Ради міліція відкрила кримінальне провадження за хуліганство. 24 березня біля десятка членів Народної ради ввірвалися в кабінет новообраного голови райради Івана Скорика. Погрожуючи, змусили його написати заяву про звільнення. Після чого чоловіка забрала швидка допомога.
Про це він повідомив кореспонденту Cazeta.ua.
"Головою мене обрали минулої п'ятниці. У понеділок о 8-й ранку зайшов у кабінет. І тут вривається понад десяток осіб від Народної Ради. Вимагали, щоб написав заяву на звільнення. Коли я відмовився, почали погрожувати. Хватали за краватку. Сказали, що діятимуть через мою сім'ю. Хотіли повісити на мене табличку "брехун" і водити по кабінетах адміністрації, щоб показати, як розмовляють із тими, хто їх не слухає. Не давали вийти з кабінету, погрожували спалити адміністрацію, а на площі підпалити шини. Я написав заяву. Через кілька годин мене забрала швидка", - розповів Cazeta.ua Іван Скорик.
Керівник місцевої  "Свободи" Вячеслав Кишінько інформацію про побиття Скорика спростовує.
"Ми йому коректно сказали, що не можна так ставитися до людей. Запропонували написати заяву за власним бажанням. Ніякої таблички я не чіпляв і не бачив. Ніхто не погрожував і за краватку його не тягав, брехуном - обзивали. Бо він на сесії пообіцяв шполянам, що напише заяву на звільнення. Чекали його на недільному віче, а він не прийшов", - говорить Кишінько.
Справою займаються правоохоронці. В обласній міліції кажуть, що членам Народної ради загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням до 4 років, якщо їх вину доведуть.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині члени Народної ради тягали чиновника за краватку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути