неділя, 30 серпня 2015 01:09

МВС РФ у Криму створило список "кримчан-недоброзичливців"

МВС РФ у Криму створило список "кримчан-недоброзичливців"

МВС РФ у Криму створило список кримчан, які мають відношення до проведення, організації або участі в проукраїнських мітингах на півострові.

Про це повідомив "Центр журналістських розслідувань", посилаючись на активіста Українського культурного центру Леоніда Кузьміна, який потрапив у цей список, пише "Українська правда".

"Є якийсь список" недоброзичливців ". Співробітники карного розшуку повідомили, що їм дано вказівку провести бесіди з усіма, включеними до списку. Його я бачив мигцем, зауважив лише, що список довгий, там близько ста осіб", - розповів Кузьмін.

Бесіда з ним тривала близько 40 хвилин. У активіста запитували, чи брав він участь у заходах з використанням української державної символіки і чи не збирається він їх проводити надалі.

28 серпня активіста Українського культурного центру Леоніда Кузьміна викликали на допит співробітники карного розшуку МВС Росії в Криму.

Зараз ви читаєте новину «МВС РФ у Криму створило список "кримчан-недоброзичливців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути