вівторок, 04 жовтня 2016 09:58

Москаль шукає тракториста, який переорав плугом дорогу до кордону

Керівник Закарпаття Геннадій Москаль обурився діям тракториста з села Петрово, який плугом зіпсував міжнародну трасу Дяково – Вилок. Цей шлях веде до єдиного на Закарпатті вантажного пункту пропуску на українсько-румунському кордоні.

Про це чиновник повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Наступного тижня запланували урочисте відкриття дороги, і ось - нате. Якийсь тракторист із села Петрово, не захотівши проїхати кількасот метрів до заїзду, звернув прямо з дороги на свою ділянку й проорав плугом асфальтне покриття, - пише Геннадій Москаль. - Цікаво те, що ніхто й не думає перекривати дорогу і вимагати покарати "народного умільця". Всі сидять тихо, наче так і має бути. Сільський голова навіть обурюється: "А що там такого? Він же не 200 метрів проорав". Тепер думаю – чи варто взагалі будувати дорогу для таких, перепрошую, "дикунів"?.

Автор: фейсбук
 

Москаль зауважив, що тракториста шукають. Для нього готують "штрафні санкції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахраї від імені Москаля "видурюють" гроші

"Цьогоріч з великими зусиллями вдалося вибити понад 30 мільйонів гривень для капремонту дороги, яка є обличчям України, для всіх, хто заїжджає сюди з Румунії. Оскільки збоку розташовані поля, дорожники зробили 24 асфальтних заїзди для сільгосптехніки", - наголосив очільник Закарпаття.

Геннадій Москаль зауважив, капітальний ремонт цієї дороги не проводили з часу здобуття Україною незалежності. Торік місцеві навіть заблокували трасу, вимагаючи залатати ями, якими звичайною машиною неможливо було проїхати.

Зараз ви читаєте новину «Москаль шукає тракториста, який переорав плугом дорогу до кордону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути